Skip to main content

Een Dakkapel voor een compleet Nijmegen

Ben jij op zoek naar dé perfecte manier om jouw woning in Nijmegen naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan een dakkapel van DakkapelDirect. Wij zijn jouw partner in het realiseren van meer ruimte, licht en comfort in je huis. Lees verder om te ontdekken hoe een dakkapel een geheel Nijmegen kan verrijken.

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze aanpak

Hoe verloopt het proces?

Waarom kiezen voor een dakkapel van DakkapelDirect in Nijmegen?

Maximale Ruimtewinst

Een dakkapel biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid om extra leefruimte te creëren. Of je nu droomt van een ruime slaapkamer, een stijlvolle werkkamer of een knusse hobbyruimte, met een dakkapel van DakkapelDirect maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Verhoogd Woongenot

Meer lichtinval en frisse lucht zijn onmiskenbare voordelen van een dakkapel. Het verhoogt niet alleen je wooncomfort, maar kan ook bijdragen aan een gezonder binnenklimaat.

Stijlvolle Toevoeging aan de Architectuur

Een dakkapel van DakkapelDirect wordt altijd op maat gemaakt en naadloos geïntegreerd in de bestaande architectuur van je woning in Nijmegen. Zo wordt de dakkapel een harmonieus geheel met een esthetische meerwaarde.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak

Wij begrijpen dat een dakkapel een investering is in jouw woongenot. Bij DakkapelDirect staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige plaatsing en afwerking, zodat jij onbezorgd kunt genieten van je nieuwe leefruimte.

Onze producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Hierdoor ben je verzekerd van een lange levensduur en minimaal onderhoud. Je kunt jarenlang genieten van de kwaliteit en functionaliteit. Profiteer van de vele voordelen die onze uitstekende dakkapellen bieden. Neem contact op met DakkapelDirect voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen jouw wensen bespreken en een gedetailleerde prijsopgave verstrekken. Wij staan klaar om jouw huis te verbeteren met onze hoogwaardige dakkapellen. Wil je liever telefonisch contact over de dakkapellen uit onze eigen fabriek? Bel dan naar 024 – 675 6309. Bekijk onze Instagram voor meer inspiratie. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Ben je met spoed op zoek naar een dakkapel? Ook daar helpen onze experts je graag mee verder!

Dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak is een praktische en stijlvolle toevoeging aan een woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt het ook voor veel natuurlijk lichtinval. Bovendien biedt het platte dak de mogelijkheid voor een groen dak of zelfs de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Afspraak maken

Dakkapel met slepend dak

Een dakkapel met een slepend dak is een elegante toevoeging aan een woning, die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het kenmerkende schuine dak biedt niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zorgt ook voor extra ruimte en lichtinval. Deze dakkapels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een schuine wand geen belemmering vormt, zoals slaapkamers of studeerkamers.

Afspraak maken

Dakopbouw verlegde nok

Een dakopbouw met een verlegde nok is een slimme manier om extra leefruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verlengd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer. De verlegde nok geeft tevens een interessante architectonische dimensie aan de woning.

Afspraak maken

Dakopbouw verhoogde nok

Een dakopbouw met een verhoogde nok is een ingenieuze manier om extra ruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verhoogd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Hierdoor is het ideaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer.

Afspraak maken

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ