Skip to main content

Ontdek de voordelen van maatwerk

Ben je op zoek naar een dakkapel die perfect aansluit bij jouw wensen en jouw huis in Utrecht? Bij DakkapelDirect begrijpen we dat geen enkele woning hetzelfde is. Daarom bieden we maatwerk dakkapellen die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Lees verder om te ontdekken hoe je eenvoudig en snel een dakkapel offerte kunt aanvragen en jouw woondromen werkelijkheid kunt maken.

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze aanpak

Hoe verloopt het proces?

Waarom kiezen voor een dakkapel offerte van DakkapelDirect?

Een dakkapel is een investering in jouw wooncomfort. Daarom is het belangrijk dat deze perfect aansluit bij de stijl en architectuur van jouw woning in Utrecht.

 • Volledig afgestemd op jouw huis: Een dakkapel is een investering in jouw wooncomfort. Daarom is het belangrijk dat deze perfect aansluit bij de stijl en architectuur van jouw woning in Utrecht.
 • Transparantie en duidelijkheid: Bij DakkapelDirect geloven we in openheid en transparantie. Onze offertes zijn helder en overzichtelijk, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Geen verrassingen achteraf, maar duidelijkheid vanaf het begin.
 • Deskundig advies op maat: Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te voorzien van deskundig advies op maat. Ze denken met je mee en helpen je bij het maken van de juiste keuzes voor jouw dakkapel in Utrecht. Of het nu gaat om materiaal, afmetingen of extra opties, wij zorgen ervoor dat jouw dakkapel voldoet aan al jouw wensen.

DakkapelDirect in Nijmegen: Jouw partner voor kwaliteit en vakmanschap

Wil je de prijs weten van een aluminium dakkapel voor jouw woning in Utrecht? Neem contact op met DakkapelDirect voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen jouw wensen bespreken en een gedetailleerde prijsopgave verstrekken. Kies voor duurzaamheid, onderhoudsgemak en een moderne uitstraling met een aluminium dakkapel van DakkapelDirect in Utrecht. Wij staan klaar om jouw huis te verbeteren met onze hoogwaardige dakkapellen. Wil je liever telefonisch contact over de dakkapellen uit onze eigen fabriek? Bel dan naar 024 – 675 6309. Bekijk onze Instagram voor meer inspiratie. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak is een praktische en stijlvolle toevoeging aan een woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt het ook voor veel natuurlijk lichtinval. Bovendien biedt het platte dak de mogelijkheid voor een groen dak of zelfs de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Afspraak maken

Dakkapel met slepend dak

Een dakkapel met een slepend dak is een elegante toevoeging aan een woning, die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het kenmerkende schuine dak biedt niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zorgt ook voor extra ruimte en lichtinval. Deze dakkapels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een schuine wand geen belemmering vormt, zoals slaapkamers of studeerkamers.

Afspraak maken

Dakopbouw verlegde nok

Een dakopbouw met een verlegde nok is een slimme manier om extra leefruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verlengd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer. De verlegde nok geeft tevens een interessante architectonische dimensie aan de woning.

Afspraak maken

Dakopbouw verhoogde nok

Een dakopbouw met een verhoogde nok is een ingenieuze manier om extra ruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verhoogd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Hierdoor is het ideaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer.

Afspraak maken

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ