Skip to main content

Het gemak van een onderhoudsvrije Dakkapel in Arnhem

Ben jij op zoek naar een dakkapel die je woning in Arnhem verrijkt zonder dat je je druk hoeft te maken over het onderhoud? Bij DakkapelDirect hebben we de oplossing voor jou. Onze onderhoudsvrije dakkapellen combineren stijl met gemak, zodat jij onbezorgd kunt genieten van extra ruimte en licht in je huis.

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze aanpak

Hoe verloopt het proces?

Geen gedoe met schilderwerk

Met onze onderhoudsvrije dakkapellen behoort regelmatig schilderwerk tot het verleden. Dit betekent dat jij meer vrije tijd hebt om te besteden aan dingen die er echt toe doen.

Bestendig tegen weersinvloeden

Onze dakkapellen worden vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Hierdoor behouden ze hun kwaliteit en uitstraling, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Waarom DakkapelDirect?

Vakmanschap: Onze experts zorgen voor een vakkundige plaatsing en afwerking van jouw dakkapel.

Maatwerk: Wij begrijpen dat elke woning uniek is. Daarom bieden wij maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Transparantie: Bij DakkapelDirect streven we naar duidelijke communicatie en transparante offertes, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Op zoek naar inspiratie? Check onze projecten of blijf op de hoogte via onze Instagrampagina.

Ben je met spoed op zoek naar een dakkapel? Ook daar helpen onze experts je graag mee verder!

Dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak is een praktische en stijlvolle toevoeging aan een woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt het ook voor veel natuurlijk lichtinval. Bovendien biedt het platte dak de mogelijkheid voor een groen dak of zelfs de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Afspraak maken

Dakkapel met slepend dak

Een dakkapel met een slepend dak is een elegante toevoeging aan een woning, die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het kenmerkende schuine dak biedt niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zorgt ook voor extra ruimte en lichtinval. Deze dakkapels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een schuine wand geen belemmering vormt, zoals slaapkamers of studeerkamers.

Afspraak maken

Dakopbouw verlegde nok

Een dakopbouw met een verlegde nok is een slimme manier om extra leefruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verlengd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer. De verlegde nok geeft tevens een interessante architectonische dimensie aan de woning.

Afspraak maken

Dakopbouw verhoogde nok

Een dakopbouw met een verhoogde nok is een ingenieuze manier om extra ruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verhoogd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Hierdoor is het ideaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer.

Afspraak maken

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ