Skip to main content

Dakkapel op maat

Wil je een dakkapel kopen en deze volledig op maat laten maken voor jouw woning in bijvoorbeeld Nijmegen, Utrecht, Arnhem of Eindhoven? Dat kan bij Dakkapeldirect BV, gevestigd in Nijmegen. Doordat wij de dakkapellen in onze eigen fabriek maken, kunnen we deze in allerlei maatvoeringen produceren en er verschillende opties aan toevoegen. Wat voor type dakkapel je wil en in welk formaat maakt niet uit; wij voeren het complete project voor je uit. Kies bijvoorbeeld voor een complete dakkapel met rolluik of laat er een op maat maken in de stijl van jouw huis in Nijmegen, Utrecht, Arnhem of Eindhoven.

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze aanpak

Hoe verloopt het proces?

Een dakkapel op maat in Nijmegen, Utrecht, Arnhem of Eindhoven met een hoge isolatiewaarde

Er zijn nog meer voordelen wanneer je een nieuwe dakkapel op maat laat maken door Dakkapeldirect BV, bijvoorbeeld voor jouw woning in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven. Zo heb je niet alleen veel keuzemogelijkheden bij ons bedrijf, maar plaatsen we de dakkapel ook nog eens snel. Dit doen we altijd met de grootste vakkundigheid en efficiëntie. Vaak leveren we al binnen een dag een prachtig eindresultaat op voor onze klanten. Daarnaast hebben onze dakkapellen een hoge isolatiewaarde, waardoor je meer licht in huis haalt zonder in te leveren op de isolatie van jouw huis. Verder kun je de dakkapel op maat compleet laten leveren bij jou in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven met dakramen van de merken Fakro en Velux of een schuifraam.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie

Weet je al precies wat voor dakkapel je op maat wiltl laten maken voor jouw woning in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven of elders in Nederland? Onze adviseurs staan voor je klaar. Stel al jouw vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel naar 024 – 675 6309. Bekijk onze Instagram voor meer inspiratie. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak is een praktische en stijlvolle toevoeging aan een woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt het ook voor veel natuurlijk lichtinval. Bovendien biedt het platte dak de mogelijkheid voor een groen dak of zelfs de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Afspraak maken

Dakkapel met slepend dak

Een dakkapel met een slepend dak is een elegante toevoeging aan een woning, die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het kenmerkende schuine dak biedt niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zorgt ook voor extra ruimte en lichtinval. Deze dakkapels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een schuine wand geen belemmering vormt, zoals slaapkamers of studeerkamers.

Afspraak maken

Dakopbouw verlegde nok

Een dakopbouw met een verlegde nok is een slimme manier om extra leefruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verlengd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer. De verlegde nok geeft tevens een interessante architectonische dimensie aan de woning.

Afspraak maken

Dakopbouw verhoogde nok

Een dakopbouw met een verhoogde nok is een ingenieuze manier om extra ruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verhoogd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Hierdoor is het ideaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer.

Afspraak maken

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ