Skip to main content

Dakkapel uit eigen fabriek

De dakkapellen die DakkapelDirect aanlevert worden volledig prefab gemaakt en geassembleerd in onze eigen fabriek. Er zijn mogelijkheden om deze vanuit een houten constructie te bouwen of door middel van sandwich panelen. Vervolgens worden de dakkapellen afgewerkt met een van onze materialen, zoals Keralit, Trespa, hout of zink. Een groot voordeel van dakkapellen zelf bouwen is dat wij precies hoe de dakkapellen in elkaar zitten en wij elke dakkapel persoonlijk op maat kunnen maken. Hierdoor kunnen wij je 15 jaar garantie op jouw dakkapel garanderen!

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze aanpak

Hoe verloopt het proces?

Isolatie dakkapel

Een dakkapel van DakkapelDirect wordt opgebouwd uit duurzame materialen met hoge isolatiewaarden. Door de rijke keuze in opties bepaal je zelf hoe hoog de isolatiewaarde van jouw dakkapel wordt. Dankzij onze sandwichsystemen kunnen we zelfs 15 jaar lang volledig 4.0 Rc garanderen! Een andere optie is om met PIR platen te werken, maar hier kan maximaal een Rc waarde van 3.5 gecreëerd worden.

Bij DakkapelDirect werken wij met EPDM dakbedekking. De dakbedekking wordt verlijmd uit één stuk en heeft een levensduur van tenminste 50 jaar. Het voordeel daarvan is dat er nooit meer grind op hoeft en is uv-bestendig is. Dit in tegenstelling tot polyester dakkapellen waarbij de kant opknappen zeer aanwezig is. Je kunt kiezen tussen een aluminium daktrim of een zinken dakkraal.

Laat een dakkapel door onze experts plaatsen

Alle mogelijkheden bespreken? Onze adviseurs staan voor je klaar. Stel al jouw vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of bel naar 024 – 675 6309. Bekijk onze Instagram voor meer inspiratie. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak is een praktische en stijlvolle toevoeging aan een woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt het ook voor veel natuurlijk lichtinval. Bovendien biedt het platte dak de mogelijkheid voor een groen dak of zelfs de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Afspraak maken

Dakkapel met slepend dak

Een dakkapel met een slepend dak is een elegante toevoeging aan een woning, die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het kenmerkende schuine dak biedt niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zorgt ook voor extra ruimte en lichtinval. Deze dakkapels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een schuine wand geen belemmering vormt, zoals slaapkamers of studeerkamers.

Afspraak maken

Dakopbouw verlegde nok

Een dakopbouw met een verlegde nok is een slimme manier om extra leefruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verlengd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer. De verlegde nok geeft tevens een interessante architectonische dimensie aan de woning.

Afspraak maken

Dakopbouw verhoogde nok

Een dakopbouw met een verhoogde nok is een ingenieuze manier om extra ruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verhoogd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Hierdoor is het ideaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer.

Afspraak maken

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ