Skip to main content

Dakkapel op maat

Wil je een nieuwe dakkapel laten plaatsen op jouw woning in Utrecht? Met een dakkapel profiteer je optimaal van jouw woning. Je krijgt meer ruimte én meer licht in je huis. Wie wil dat nu niet? Als je de experts van Dakkapeldirect BV inschakelt, heb je snel een mooie en nieuwe dakkapel op jouw woning in de provincie Utrecht.

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze aanpak

Hoe verloopt het proces?

Een nieuwe dakkapel voor jouw woning in Utrecht

Voor een dakkapel op maat ben je bij ons in goede handen. Niet alleen plaatst Dakkapeldirect BV uit Nijmegen de nieuwe dakkapel graag bij jou thuis in Utrecht, ook kun je bij ons kiezen uit extra opties. Zoals een spoed dakkapel of wat dacht je van een rolluik op uw dakkapel van kunststof? Uiteraard kun je bij ons ook een dakkapel van aluminium laten produceren. Wil je naast een nieuwe dakkapel nog meer profiteren van de ruimte onder jouw dak in Utrecht? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor nokverhoging. Hierdoor wordt de woonruimte nog groter dan deze al was. Met onze dakkapellen aan jouw huis woont u prettiger dan ooit te voren, dankzij de extra ruimte, ramen en het natuurlijke licht dat je hierdoor extra krijgt.

Laat een dakkapel door onze experts plaatsen

Schakel onze experts in voor het plaatsen van jouw nieuwe dakkapel. Stel al jouw vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Wil je liever telefonisch contact over de dakkapellen uit onze eigen fabriek? Bel dan naar 024 – 675 6309. Bekijk onze Instagram voor meer inspiratie. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak is een praktische en stijlvolle toevoeging aan een woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt het ook voor veel natuurlijk lichtinval. Bovendien biedt het platte dak de mogelijkheid voor een groen dak of zelfs de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Afspraak maken

Dakkapel met slepend dak

Een dakkapel met een slepend dak is een elegante toevoeging aan een woning, die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het kenmerkende schuine dak biedt niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zorgt ook voor extra ruimte en lichtinval. Deze dakkapels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een schuine wand geen belemmering vormt, zoals slaapkamers of studeerkamers.

Afspraak maken

Dakopbouw verlegde nok

Een dakopbouw met een verlegde nok is een slimme manier om extra leefruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verlengd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer. De verlegde nok geeft tevens een interessante architectonische dimensie aan de woning.

Afspraak maken

Dakopbouw verhoogde nok

Een dakopbouw met een verhoogde nok is een ingenieuze manier om extra ruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verhoogd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Hierdoor is het ideaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer.

Afspraak maken

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ