Skip to main content

Een dakkapel met de mogelijkheid te verduisteren in Houten

Als je een dakkapel wil met de mogelijkheid om te verduisteren voor je woning in Houten, dan zit je goed bij Dakkapeldirect BV uit Nijmegen. Wij maken onze dakkapellen op maat in eigen fabriek, waardoor deze altijd goed passen bij jouw woning én jouw wensen. Zo behoort verduistering eveneens tot de opties.

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze aanpak

Hoe verloopt het proces?

Een dakkapel waarvan je de ramen kunt verduisteren in Houten

Een dakkapel heeft enorme voordelen voor jouw woning. Je hebt meer leefruimte en door de ramen komt er bovendien extra licht binnen. De keerzijde hiervan is dat je, door deze extra ramen, minder privacy hebt.. Daarnaast kan een huis flink warm worden doordat felle zomerzon door de ramen naar binnen schijnt. Door de ramen te verduisteren, bijvoorbeeld door rolluiken te plaatsen, geniet je optimaal van uw dakkapel in Houten. Deze mogelijkheden voor verduisteren kunnen zowel op een houten dakkapel als een kunststof dakkapel worden bevestigd.

Neem contact met ons op voor onze dakkapelopties

De specialisten van Dakkapeldirect BV staan klaar om te helpen met al jouw dakkapelvraagstukken. Heb je nu nog geen dakkapel, maar wil je er wel een laten plaatsen? Wij hebben unieke vergunningsvrije dakkapellen in ons assortiment. Neem contact op met ons! Liever direct contact? Stel je vraag telefonisch aan één van onze experts via 024 – 675 6309.

Ben je met spoed op zoek naar een dakkapel? Ook dan helpen onze experts je graag!

Dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak is een praktische en stijlvolle toevoeging aan een woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt het ook voor veel natuurlijk lichtinval. Bovendien biedt het platte dak de mogelijkheid voor een groen dak of zelfs de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Afspraak maken

Dakkapel met slepend dak

Een dakkapel met een slepend dak is een elegante toevoeging aan een woning, die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het kenmerkende schuine dak biedt niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zorgt ook voor extra ruimte en lichtinval. Deze dakkapels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een schuine wand geen belemmering vormt, zoals slaapkamers of studeerkamers.

Afspraak maken

Dakopbouw verlegde nok

Een dakopbouw met een verlegde nok is een slimme manier om extra leefruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verlengd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer. De verlegde nok geeft tevens een interessante architectonische dimensie aan de woning.

Afspraak maken

Dakopbouw verhoogde nok

Een dakopbouw met een verhoogde nok is een ingenieuze manier om extra ruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verhoogd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Hierdoor is het ideaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer.

Afspraak maken

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ