Skip to main content

Hoogwaardige Dakramen

Ben je op zoek naar manieren om natuurlijk licht in je woning te maximaliseren? Overweeg dan FAKRO en VELUX dakramen van DakkapelDirect. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige dakramen en zorgen voor een vakkundige installatie. Lees verder om te ontdekken hoe deze dakramen jouw huis kunnen transformeren.

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze aanpak

Hoe verloopt het proces?

Optimale Lichtinval

FAKRO en VELUX dakramen staan bekend om hun uitstekende lichtdoorlatendheid. Ze zijn ontworpen om maximaal daglicht binnen te laten, waardoor je woning een frisse en uitnodigende sfeer krijgt. Dit draagt niet alleen bij aan je welzijn, maar kan ook energiebesparend werken.

Duurzaamheid en kwaliteit

Beide merken, FAKRO en VELUX, staan garant voor hoogwaardige materialen en afwerking. De dakramen zijn duurzaam en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van de voordelen van deze kwalitatieve dakramen.

Variatie in stijlen en maten

FAKRO en VELUX bieden een breed scala aan modellen, formaten en afwerkingen. Of je nu kiest voor een tuimelvenster, uitzettuimelvenster of een dakraam met verduisterend rolgordijn, je kunt het dakraam afstemmen op jouw wensen en de stijl van je woning.

Waarom Kiezen voor FAKRO en VELUX Dakramen van DakkapelDirect?

Aarzel niet langer en geef jouw huis een make-over met hoogwaardige dakramen van FAKRO en VELUX van DakkapelDirect. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Verbeter de uitstraling, duurzaamheid en energie-efficiëntie van jouw woning met onze professionele installaties. Jouw huis verdient het beste. Op zoek naar inspiratie? Check onze projecten of blijf op de hoogte via onze Instagrampagina.

Ben je met spoed op zoek naar een dakkapel? Ook dan helpen onze experts je graag verder!

Dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak is een praktische en stijlvolle toevoeging aan een woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt het ook voor veel natuurlijk lichtinval. Bovendien biedt het platte dak de mogelijkheid voor een groen dak of zelfs de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Afspraak maken

Dakkapel met slepend dak

Een dakkapel met een slepend dak is een elegante toevoeging aan een woning, die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het kenmerkende schuine dak biedt niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zorgt ook voor extra ruimte en lichtinval. Deze dakkapels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een schuine wand geen belemmering vormt, zoals slaapkamers of studeerkamers.

Afspraak maken

Dakopbouw verlegde nok

Een dakopbouw met een verlegde nok is een slimme manier om extra leefruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verlengd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer. De verlegde nok geeft tevens een interessante architectonische dimensie aan de woning.

Afspraak maken

Dakopbouw verhoogde nok

Een dakopbouw met een verhoogde nok is een ingenieuze manier om extra ruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verhoogd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Hierdoor is het ideaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer.

Afspraak maken

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ