Skip to main content

Dakkapel op maat in gemeente Houten en Woerden

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een nieuwe dakkapel in Houten of in Woerden? Dan kun je rekenen op de uitstekende producten en diensten van DakkapelDirect uit Nijmegen. Wij hebben prachtige, op maat gemaakte dakkapellen die perfect passen bij jouw woning.

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze aanpak

Hoe verloopt het proces?

Een houten dakkapel in Houten of Woerden

Wij zijn dé dakkapellenspecialist. Voor een nieuwe houten dakkapel in Houten of Woerden zijn wij jouw partner. Wij hebben tal van opties voor onze dakkapellen. Zo kunnen wij voor jou een dakkapel over de nok maken. Een dakkapel biedt extra leefruimte, waardoor een dakkapel altijd een waardevolle toevoeging is aan jouw woning. Je krijgt ook extra licht binnen dankzij de ramen. Maar wist je dat wij er ook voor kunnen zorgen dat er verduistering is? Zo heb je ’s nachts ook privacy, of houd je de zon tegen op warme zomerdagen. Dit kan bereikt worden door bijvoorbeeld een rolluik te plaatsen.

Vergroot uw woonruimte met een mooie dakkapel

Profiteer van de vele voordelen die onze uitstekende dakkapellen bieden. Neem contact op met DakkapelDirect voor een vrijblijvende offerte. Wij zullen jouw wensen bespreken en een gedetailleerde prijsopgave verstrekken. Wij staan klaar om jouw huis te verbeteren met onze hoogwaardige dakkapellen. Wil je liever telefonisch contact over de dakkapellen uit onze eigen fabriek? Bel dan naar 024 – 675 6309. Bekijk onze Instagram voor meer inspiratie. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak is een praktische en stijlvolle toevoeging aan een woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt het ook voor veel natuurlijk lichtinval. Bovendien biedt het platte dak de mogelijkheid voor een groen dak of zelfs de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Afspraak maken

Dakkapel met slepend dak

Een dakkapel met een slepend dak is een elegante toevoeging aan een woning, die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het kenmerkende schuine dak biedt niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zorgt ook voor extra ruimte en lichtinval. Deze dakkapels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een schuine wand geen belemmering vormt, zoals slaapkamers of studeerkamers.

Afspraak maken

Dakopbouw verlegde nok

Een dakopbouw met een verlegde nok is een slimme manier om extra leefruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verlengd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer. De verlegde nok geeft tevens een interessante architectonische dimensie aan de woning.

Afspraak maken

Dakopbouw verhoogde nok

Een dakopbouw met een verhoogde nok is een ingenieuze manier om extra ruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verhoogd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Hierdoor is het ideaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer.

Afspraak maken

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ