Skip to main content

Bij DakkapelDirect hebben we een uitgebreid assortiment aan dakkapellen en
nokverhogingen. De mogelijkheden zijn oneindig. Ook wat betreft materiaalsoorten. De meest gekozen materialen zijn aluminium of zink, Trespa of Keralit, maar als de voorkeur uitgaat naar hout of een andere afwerking, dan regelen we dat uiteraard voor je.

Materiaal

Soorten materiaal

Bij DakkapelDirect hebben we een schat aan keuzemogelijkheden als het gaat om dakkapellen en nokverhogingen. Ons assortiment is zo divers als de wensen van onze klanten. We begrijpen dat elk huis uniek is en daarom bieden we een breed scala aan materialen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar aluminium, zink, Trespa, Keralit, hout of een andere afwerking, wij zijn er om het voor jou te regelen. Aluminium en zink zijn populaire keuzes vanwege hun duurzaamheid en eigentijdse uitstraling. Ze weerstaan de tand des tijds en vragen om minimaal onderhoud. Trespa en
Keralit bieden een modern en strak uiterlijk, waardoor jouw dakkapel er jarenlang als nieuw uit zal zien.

Dakkapel materiaal

Maar we begrijpen ook dat sommige mensen de charme van hout of een specifieke afwerking waarderen. Als dat jouw voorkeur heeft, laat het ons dan weten. Wij hebben de expertise en middelen om aan jouw wensen te voldoen en de dakkapel precies te maken zoals jij dat wilt.

Bij DakkapelDirect draait alles om jouw tevredenheid en we streven ernaar om dakkapellen en nokverhogingen te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos passen bij de stijl en uitstraling van jouw huis. Wat jouw materiaalkeuze ook mag zijn, we staan klaar om uw visie tot leven te brengen en een dakkapel te creëren die perfect bij jouw woning past.

Ontdek ons

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ