!-- Meta Pixel Code --> Skip to main content

Wanneer je voor jouw woning in bijvoorbeeld Nijmegen, Arnhem of Eindhoven een dakkapel wilt met een airco, dan ben je bij ons in goede handen. Bij ons zijn er vele opties dakkapellen, want wij produceren de dakkapellen op maat in onze eigen fabriek. Hierdoor kun je de dakkapel voor jouw woning in Nijmegen, Utrecht, Arnhem, Eindhoven of elders precies zo samenstellen zoals je wenst, met een airco of andere toevoegingen.

Dakkapel met airco

Meer licht én een aangename temperatuur

Een dakkapel zorgt voor extra licht en ruimte, wat natuurlijk erg fijn is. Doordat de dakkapel zich vaak op een zolder bevindt, kan het echter erg warm worden op de kamer. Eén van de vele opties die Dakkapeldirect uit Nijmegen aanbiedt om dit tegen te gaan, is een dakkapel met onzichtbare airco: de Minirooftop. De Minirooftop is een eenvoudige oplossing voor het verkoelen van uw kamer. De airco kan, naast het verkoelen van de zolder, ook nog eens verwarmen en ontvochtigen. Door de opzet van het systeem is de Minirooftop bovendien snel en eenvoudig te installeren. Dankzij een dakkapel met airco – die bovendien onderhoudsvrij is – verander je jouw warme kamer in bijvoorbeeld Nijmegen, Arnhem of Eindhoven dus snel in een aangename omgeving.

Verschillende opties dakkapellen

Rolluiken zorgen voor zonwering en een goede verduistering

Rolluiken worden in bijna alle gevallen aan de buitenkant van de dakkapel geplaatst. Vaak wordt ervoor gekozen om deze onder het boeideel van de dakkapel te plaatsen. Dit heeft als voordeel dat het rolluik niet direct wordt blootgesteld aan de verschillende weersomstandigheden. Rolluiken zijn niet alleen zonwerend, maar hebben ook een verduisterend effect. Daarnaast hebben elektrische rolluiken een inbraakpreventieve werking op jouw huis.

Insectenhorren

Het is ook mogelijk om jouw dakkapel van insectenhorren te voorzien. Zo laat je frisse lucht naar binnen, maar houd je insecten buiten de deur. Insectenhorren zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te plaatsen. Daarom bieden we je bij Dakkapeldirect ook de kans om tegen een kleine meerprijs een insectenhor aan jouw dakkapel toe te voegen.

 

Zonwering voor kunststof kozijnen

Ben je op zoek naar binnenzonwering voor uw kunststof kozijnen? Hiervoor biedt Dakkapeldirect Speedy Pliss raamdecoratie aan. Speedy Pliss is voorzien van een aluminium frame, dat met een sterke magneetband op jouw kunststof kozijnen wordt gemonteerd. Er hoeft dus niet geschroefd of geboord te worden in jouw kunststof kozijnen. Nog een voordeel is dat de handgreep geïntegreerd is in de treklijst en op elke gewenste stand kan blijven staan. Je kunt hem van boven naar onderen bedienen en andersom. De Speedy Pliss is verkrijgbaar in zowel een doorschijnende als een ondoorzichtige variant.

Welke opties dakkapellen past het beste bij jou?

Wilt u een kunststof dakkapel op maat bestellen voor jouw woning in bijvoorbeeld Nijmegen, Arnhem of Eindhoven en deze uit laten rusten met extra opties zoals een airco, hor of rolluik? Neem dan contact met ons op via 024 – 675 6309 of vul het contactformulier in. Dan nemen we graag jouw wensen door voor het plaatsen van uw dakkapel in één geheel. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen voor een dakkapel met of zonder extra opties, zoals een airco of een onderhoudsvrije dakkapel, via hetzelfde contactformulier.

Ben je met spoed op zoek naar een dakkapel? Ook hier helpen onze experts je graag mee!

Ontdek ons

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ