!-- Meta Pixel Code --> Skip to main content

8000

Projecten

77

Referenties

13

Jaar ervaring

Niet alleen zijn we trots op de hoogwaardige dakkapellen die we leveren, maar ook op de tevredenheid van onze klanten. Bij DakkapelDirect streven we naar perfectie in elk project dat we aangaan. Daarom verzamelen we graag referenties. Onze toegewijde vakmensen zetten zich in om uw wensen en behoeften te overtreffen. 

Bij DakkapelDirect geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw huis te verrijken met een prachtige dakkapel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw eigen project te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met je aan de slag te gaan.

Hier zijn enkele referenties van onze gewaardeerde opdrachtgevers.

Bij verschillende partijen heb ik gekeken en vergeleken, ik was erg verbaasd over de kwaliteiten van DakkapelDirect. Dit komt door de fijne communicatie, er wordt veel meegedacht, de tekeningen werden gelijk aangepast aan onze wensen en ook over de uitwerking dachten ze mee. Ook zijn we uitgenodigd om te komen kijken naar de materialen en voorbeelden. Het plaatsen van de dakkapel ging vlot, verder zijn ze ook erg oplossingsgericht.

Het contact met DakkapelDirect verliep erg soepel, zoals de planning en de communicatie. Ook na het plaatsen was ik erg tevreden. Aangezien we na het plaatsen last hadden van lekkage, hier kwamen ze kosteloos naar kijken en het repareren. De dakkapel ziet er fantastisch uit en alles is naar verwachting.

Vanaf het eerste contact met DakkapelDirect voelden we dat we in goede handen waren. Het hele proces, van ontwerp tot plaatsing, verliep vlot en professioneel. Onze nieuwe dakkapel heeft niet alleen de ruimte in onze woning getransformeerd, maar heeft ook een esthetische meerwaarde gebracht. Dank aan het hele team!

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ