Skip to main content

Een klassieke houten dakkapel

Een houten dakkapel heeft een natuurlijke uitstraling en is gemakkelijk aan te passen naar jouw eigen wens. Wanneer je kiest voor deze klassieke dakkapel waarborgt DakkapelDirect de kwaliteit van jouw dakkapel, omdat wij voorzien zijn van alle keurmerken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze fotogalerij op Instagram voor inspiratie.

Klassieke dakkapellen

Voordelen van houten dakkapellen

 • 15 jaar garantie op jouw dakkapel
 • Natuurlijke uitstraling
 • Zelf te schilderen in gewenste kleur
 • SKG klasse 2 en PKVW
 • Standaard beglazing isolatieglas HR ++
 • Houten dakkapel op maat

Ontdek de houten dakkapellen van DakkapelDirect uit Nijmegen

Als jij op zoek bent naar een tijdloze en warme toevoeging aan je huis, dan is een houten dakkapel van DakkapelDirect de perfecte keuze. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap, zijn wij dé specialist op het gebied van houten dakkapellen. Lees verder om te ontdekken waarom een houten dakkapel van DakkapelDirect een verrijking is voor jouw woning.

Authentieke uitstraling en warmte
Hout brengt een natuurlijke en warme uitstraling in jouw huis. Het voegt karakter toe en creëert een sfeervolle ambiance. Met een houten dakkapel van DakkapelDirect geef jij je woning een unieke en tijdloze uitstraling.

DakkapelDirect in Nijmegen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een dakkapel in regio Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact op met DakkapelDirect. Onze adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies op maat. Maak een afspraak en laat ons jouw woondromen werkelijkheid maken.

Investeer in jouw huis en geniet van de extra ruimte en de natuurlijke schoonheid van een dakkapel van DakkapelDirect. Kies voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke aanpak. Kies voor DakkapelDirect en maak van jouw huis een droomhuis!

Neem nu contact op via (024) 675 63 09 of bezoek onze website. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Ben je met spoed op zoek naar een dakkapel? Ook dan helpen onze experts je graag!

Ontdek ons

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ