Skip to main content

Zelfs de mooiste huizen kunnen altijd wel wat extra charme en functionaliteit gebruiken. Dat is waar Dakkapeldirect in beeld komt. Laat een kunststof dakkapel in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven plaatsen door de specialisten van Dakkapeldirect. Deze veelzijdige uitbreiding is er in allerlei stijlen, formaten en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een kunststof dakkapel met houtlook of ga voor een uitbreiding die met kozijnen is uitgerust. De mogelijkheden die wij jou bieden zijn eindeloos, dus je vindt bij ons zeker een kunststof dakkapel die perfect past bij jouw woning in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven of ergens anders in Nederland.

Een kunststof dakkapel is een veelzijdige toevoeging aan uw huis, beschikbaar in verschillende stijlen, formaten en uitvoeringen. Of je nu de warme uitstraling van hout wilt nabootsen of liever kiest voor een moderne look met kunststof, bij DakkapelDirect zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven of elders in Nederland woont, wij hebben de perfecte kunststof dakkapel voor jouw huis.

Een trespa dakkapel

Een kunststof dakkapel in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven met weinig onderhoud

Wanneer je kiest voor een dakkapel, dan heb je vele mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals een dakkapel met houtlook of kunststof afwerking. Misschien wens je zelfs een dakkapel met airco. Daarnaast is een dakkapel van kunststof onderhoudsvrij. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die een kunststof dakkapel je biedt voor jouw woning in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven of elders in Nederland? Bekijk dan onze fotogalerij op Instagram voor inspiratie!

Een kunststof dakkapel met of zonder houtlook

Kies ervoor om jouw dakkapel met kozijnen te laten plaatsen door Dakkapeldirect, want dan profiteer je van nog meer voordelen. Zo krijg je van ons 15 jaar garantie op jouw dakkapel. Daarnaast heb je de volgende opties:

 • SKG klasse 2 en PKVW
 • Keuze uit trespa, keralit, rockpanel of zink
 • Standaard beglazing isolatieglas HR ++

Bij DakkapelDirect gaan we nog een stapje verder om ervoor te zorgen dat jouw dakkapel aan al jouw wensen voldoet. Als je ervoor kiest om deze met kozijnen te laten plaatsen, profiteer je niet alleen van een verfijnde afwerking, maar ook van 15 jaar garantie op jouw dakkapel. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit verschillende materialen, zoals trespa, keralit, rockpanel of zink, en standaard beglazing met isolatieglas HR++. Bovendien kunnen we jouw dakkapel volledig op maat maken, met of zonder houtlook en kozijnen en zelfs met de optie om rolluiken toe te voegen.

Onze efficiënte productie in eigen beheer zorgt voor snelle levering en plaatsing. Binnen een dag kunnen we een prachtige dakkapel op jouw woning plaatsen, waardoor je direct profiteert van extra ruimte en natuurlijk licht. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de vele mogelijkheden die we bieden. Je kunt ons telefonisch bereiken op 024 – 675 6309 of door ons contactformulier in te vullen. Als je liever meteen een offerte wilt aanvragen, kun je dat doen via ons online formulier. We zullen binnen 48 uur contact met je opnemen.

Snel een prachtige dakkapel op uw woning

Vraag nu een offerte aan voor een nieuwe dakkapel, dan plaatsen wij deze al snel op jouw woning. Onze levering is snel, want wij produceren de dakkapellen in eigen beheer. Vervolgens plaatsen we jouw dakkapel al binnen een dag, waardoor je in een mum van tijd van meer ruimte en licht in jouw woning geniet. Neem contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar 024 – 675 6309 of door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen via dit online formulier. Dan nemen we binnen 48 uur contact met je op.

Ben je met spoed op zoek naar een nieuwe dakkapel? Ook hier helpen onze experts je graag mee!

Ontdek ons

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ