Skip to main content

DakkapelDirect maakt nu ook dakkapellen met sandwich panelen. Hierdoor kun je een isolatiewaarde halen van 4.0 tot 7.0 Rc. Door deze sandwich panelen is de dakkapel al voor 80% afgewerkt, aan de binnenzijde van deze dakkapel zit al een groene spaanplaat waar rechtstreeks gips of MDF tegen gemaakt kan worden. Ook heb je door de slanke uitstraling meer ruimte binnen, dus niet eerst een balklaag en dan de isolatie. Hierdoor creëer je meer binnenruimte in de hoogte. Lees verder om te ontdekken waarom een sandwich dakkapel van DakkapelDirect een slimme investering is voor jouw huis.

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze beloftes

Offerte op maat

Gratis advies

Scherpe prijzen

15 jaar garantie

Service aan huis

Kwaliteitsbouw

Alles in eigen beheer

In één dag geplaatst

Onze aanpak

Hoe verloopt het proces?

Sandwich dakkapel

Een sandwich dakkapel is een innovatief en uiterst efficiënt ontwerp dat uitblinkt in zowel isolatie als esthetiek. Deze constructie bestaat uit meerdere lagen met isolatiemateriaal ertussen, wat resulteert in een ongeëvenaarde thermische efficiëntie. Hierdoor is een sandwich dakkapel bij uitstek geschikt voor huiseigenaren die streven naar een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten.

Wat deze dakkapel verder onderscheidt, is het strakke en moderne design. Met een minimalistische uitstraling voegt een sandwich dakkapel een eigentijds element toe aan de architectuur van je woning. Dit maakt het niet alleen een functioneel toevoeging, maar ook een esthetische verrijking.

De duurzaamheid van een sandwich dakkapel is eveneens indrukwekkend. Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de wisselende weersomstandigheden in Nederland, biedt deze dakkapel een langdurige investering in jouw huis. Het vereist minimaal onderhoud en behoudt zijn kwaliteit en uitstraling in de loop der jaren.

Voordelen van sandwich dakkapellen

 • 15 jaar garantie
 • Isolatiewaardes van 4.0 Rc tot 7.0 Rc
 • Meer binnenruimte
 • SKG klasse 2 en PKVW
 • Standaard beglazing isolatieglas HR ++

Investeer in jouw huis en geniet van de maximale isolatie en het moderne design van een sandwich dakkapel. Maak van jouw huis een droomhuis met de expertise van DakkapelDirect.

Neem nu contact op via 024 675 6309, maak snel een afspraak of bekijk onze Instagram voor inspiratie. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Ben je met spoed op zoek naar een dakkapel? Ook daar helpen onze experts je graag mee!

Dakkapel plat dak

Een dakkapel met een plat dak is een praktische en stijlvolle toevoeging aan een woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt het ook voor veel natuurlijk lichtinval. Bovendien biedt het platte dak de mogelijkheid voor een groen dak of zelfs de installatie van zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energiebesparing.

Afspraak maken

Dakkapel met slepend dak

Een dakkapel met een slepend dak is een elegante toevoeging aan een woning, die zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Het kenmerkende schuine dak biedt niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zorgt ook voor extra ruimte en lichtinval. Deze dakkapels zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes waar een schuine wand geen belemmering vormt, zoals slaapkamers of studeerkamers.

Afspraak maken

Dakopbouw verlegde nok

Een dakopbouw met een verlegde nok is een slimme manier om extra leefruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verlengd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer. De verlegde nok geeft tevens een interessante architectonische dimensie aan de woning.

Afspraak maken

Dakopbouw verhoogde nok

Een dakopbouw met een verhoogde nok is een ingenieuze manier om extra ruimte te creëren in een bestaande woning. Bij deze constructie wordt de nok van het dak verhoogd, waardoor er meer stahoogte ontstaat in de nieuwe ruimte. Hierdoor is het ideaal voor het realiseren van bijvoorbeeld een extra slaapkamer, studeerkamer of een ruime hobbykamer.

Afspraak maken

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ